top of page
ÖRÖM ÜRÖMÖN

Ennek a lakásnak az átalakítása tartogatott néhány váratlan helyzetet a kivitelezés során, de végül időre elkészültünk és egy különleges és vagány otthont hoztunk létre alacsony kiviteli költségvetésből.

A tulajdonos egy harmincas évei végén járó pár, akik második közös otthonukat találták meg ebben a 107 nm-es, teraszos ürömi lakásban. A hölgy Budapest egyik leginnovatívabb tehetségkutató programját gondozza, párja pedig a marketing világában tevékenykedik, így szemernyi kétségem se volt, hogy egy olyan teret alkotunk, mely egyidejűleg tükrözi a kreativitásukat, társasági életük része lehet és egyben megnyugtató és ellazító otthonul szolgál számukra.

 

Több gépészeti változtatáson túl gyakorlatilag kibeleztük a lakást, és egy minimalista stílusú, szellős és fiatalos, igazán magával ragadó otthont hoztunk létre. A madarak, a tenger hullámzása, a gyümölcsök mind a természet közelségét hangsúlyozzák amellett, hogy egy városi és modern lakás született. A kivitelezés alatt a közös ötletelések során én is annyi pozitív és friss gondolatra leltem, ami azóta is visz előre. Köszönöm  a bizalmat mindkettőtöknek!

PROJEKT NEVE

Öröm Ürömön

HELYSZÍN

Üröm,

Péterhegy

ELŐTTE KÉPEK A LAKÁSRÓL

bottom of page