top of page

Első találkozásunkkor többnyire egymásra hangolódunk, felmérem az igényeidet, illetve közösen megfogalmazzuk az egymással szemben támasztott elvárásokat.

A közös munkánk többnyire inspirációs képek gyűjtésével indul, melyek segítségével körvonalazzuk a stílusbeli elképzeléseket. Már ilyenkor mutatok neked hasznos ötleteket és megoldásokat.

 

A helyszínen történő felmérést vagy a kész építészeti terveket feldolgozva a további beszélgetéseket követően már készítek vázlatterveket, alaprajzi variációkat, átalakítási javaslatokat, illetve ajánlást a hangulatra és a színvilágra. Vagyis ezek alapján látni fogod mit és hova helyezünk el, milyen anyagokat választunk.  ​​

KisRokus render nappali.jpg

A vázlattervek véglegesítését követően készülhetnek látványtervek, melyek alapján konkretizálható és kiválaszthatóak lesznek a bútorok, berendezések. Ezt követően készülnek a végleges kiviteli tervek. Azaz a bontási-, építési-, gépészeti- és elektromos terv, burkolatkiosztások és az álmennyezetek terve. Egyedi bútorok tervezése esetén a beépítendő bútorok és más belsőépítészeti elemek tervrajzai. Ezen kiviteli tervek birtokában tudják az adott szakágak elvégezni a rájuk eső munkát.

​Igény esetén a kivitelezés ideje alatt vállalom a tervfelügyeletet, mely keretén belül nyomon követem a tervek megvalósulását, a kivitelezéskor felmerülő esetleges nem várt változásokat kezelem és folyamatos kapcsolatot tartok a kivitelezői szakágakkal a tervek megvalósulása érdekében. Megbízható kivitelezői csapattal működöm együtt, így teljes körű tervezés és kivitelezés esetén az egész projektet kézben tartom.

Minden otthon, tér és találkozás más és más, ezért a fent leírt tervezési folyamatok is változhatnak, az igények szerint, személyre szabottan.

---> Bővebben lásd a Szolgáltatások pontban.

Ha úgy érzed, hogy csak egy kis útmutatásra, néhány ötletre, vagy megerősítésre van szükséged, akkor néhány órás vagy alkalmas lakberendezési tanácsadás keretében tudok neked segíteni.

bottom of page