​Első találkozásunkkor többnyire egymásra hangolódunk, megismerem az igényeidet, illetve közösen megfogalmazzuk az egymással szemben támasztott elvárásokat. Ha úgy érzed, hogy csak egy kis útmutatásra, néhány ötletre, vagy megerősítésre van szükséged, akkor néhány órás vagy alkalmas lakberendezési tanácsadás keretében tudok neked segíteni.

Ha belsőépítészeti tervezést kérsz, akkor a közös munkánk többnyire inspirációs képek gyűjtésével indul, melyek segítségével körvonalazzuk a stílusbeli elképzeléseket. Már ilyenkor mutatok neked hasznos ötleteket és megoldásokat.

 

A helyszínen történő felmérést és a további beszélgetéseket követően már készítek vázlatterveket, alaprajzi variációkat, átalakítási javaslatokat, illetve ajánlást a színvilágra. Vagyis ezek alapján látni fogod mit és hova helyezünk el, milyen anyagokat választunk.  ​​

A vázlattervek véglegesítését követően készülhetnek látványtervek, valamint a végleges kiviteli tervek. Azaz a bontási-, építési-, gépészeti- és elektromos terv, burkolatkiosztások és az álmennyezetek terve. Egyedi bútorok tervezése esetén a beépítendő bútorok és más belsőépítészeti elemek tervrajzai. Ezen kiviteli tervek segítségével tudják az adott szakágak elvégezni a rájuk eső munkát.

​Igény esetén a kivitelezés ideje alatt vállalom a tervfelügyeletet, mely keretén belül nyomon követem a tervek megvalósulását, a kivitelezéskor felmerülő esetleges nem várt változásokat kezelem és folyamatos kapcsolatot tartok a kivitelezői szakágakkal a tervek megvalósulása érdekében. Megbízható kivitelezői csapattal működöm együtt, így teljes körű tervezés és kivitelezés esetén az egész projektet kézben tartom.

Minden otthon, tér és találkozás más és más, ezért a fent leírt tervezési folyamatok is változhatnak, az igények szerint, személyre szabottan.

© 2016 by Czifrapalota Interiors

All Rights reserved.

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon